RAKAN KONGSI DAN AHLI GABUNGAN

MEMPERKENALKAN BROKER

Adakah anda sudah mempunyai pasukan perniagaan dan anda sedang mencari lebih banyak produk yang berpotensi? Adakah anda seorang broker yang menawarkan pelanggan perkhidmatan dagangan dalam talian di platform dagangan berasaskan MetaTrader-anda?

Terima kasih kepada MT4 kami, MT4 BRIDGE, broker di seluruh dunia boleh menghubungkan server MetaTrader mereka dengan kami dan menyerahkan pesanan pelanggan mereka kepada kami. Anda juga boleh mengurangkan risiko anda dan meliputi semua atau sebahagian daripada perdagangan pelanggan-pelanggan anda. Kami menawarkan pilihan sama ada perintah melaksanakan pada platform MT4 anda sendiri atau menghanta permintaan pelanggan-pelanggan anda kepada kami. Anda akan dapat untuk mengesahkan permintaan pelanggan-pelanggan anda 'perpecahan kedua selepas kami telah mengesahkan mereka. Anda boleh mengenakan bayaran pelanggan anda komisen dan / atau spread yang lebih tinggi, manakala anda dan pelanggan anda mendapat manfaat daripada kolam kecairan pelbagai kami, model telus urusan, pelaksanaan harga pasaran terbaik , spread yang sempit dan banyak kelebihan lain.

Sila mengisi dan menghantar borang di bawah, jika anda berminat. Kami akan mengaturkan untuk menghubungi anda secepat mungkin.

Nama Syarikat
Nama
Nombor Talian Bimbit
Nombor Telefon Tempatan
Instant Messenger (IM) EX:SKYPE,YAHOO,LINE
Alamat Emel
Negara
Negeri / Wilayah / Daerah
Pengalaman Broker Forex Tiada
1 tahun
2 tahun
3 tahun
5 tahun atau lebih
Berapa ramaikah pekerja yang berada di pasukan anda? Tiada
1-10
11-20
21-50
Lebih 50
Maklumat Lain
Mengenai Kami
Platform perdagangan
JENIS AKAUN
Berita & Analisis Pasaran
Pusat Pendidikan
Rakan kongsi dan ahli gabungan