JENIS AKAUN

OPSYEN PENGELUARAN

Pengeluaran yang cepat dan mudah

Di USGFX, proses pengeluaran kami adalah mudah dan semua pengeluaran akan diproses dalam tempoh 24 jam.


Pengeluaran Pantas

Anda boleh mengeluarkan wang anda pada bila-bila masa terus dari Kawasan Login Pelanggan anda.

Dana boleh dikeluarkan terus kembali ke akaun bank pilihan anda atau kembali ke kad kredit anda jika anda menggunakan kad kredit untuk deposit. Ia begitu mudah sekali.

Opsyen PengeluaranYuran Pengeluaran WangAnggaran Masa
Bank Wire Transfer25 USD 24-48 jam
Australia Domestic TransferTiada Yuran Pengeluaran akan dikenakan
1.6%
1.6%
1.5%
1%
1%
1.5%
1.5%
1.5%
1.7%
1.7%
1.7%
1,000vnd + 1.1%
2%
1%

NOTA

  1. USGFX tidak menerima deposit tunai, termasuk kiriman wang, cek pengembara atau bentuk wang tunai yang lain.
  2. Apabila anda mendepositkan dana, Tajuk / Nama dan Entiti akaun dari mana anda mengeluarkan wang anda mesti sepadan dengan Tajuk / Nama dan Entiti di dalam akaun perdagangan USGFX anda. Untuk mematuhi dasar anti-pengubahan wang haram antarabangsa, di bawah apa keadaan pun USGFX tidak akan menerima pembayaran melalui pihak ketiga.
  3. Di bawah dasar perlindungan penipuan syarikat dalam urusniaga kad kredit, pelanggan yang telah mendepositkan dana ke dalam akaun dagangan mereka melalui kad kredit boleh membuat pengeluaran sehingga jumlah deposit mereka kembali ke kad kredit yang sama dalam 180 hari pertama daripada deposit awal. Pengeluaran dana melebihi jumlah deposit awal dalam tempoh 180 hari pertama boleh dibuat melalui pilihan pengeluaran alternatif.
  4. Please note that extra transaction fee of 3% will be charged if the withdrawal amount is over USD $3000 by e-wallet (WebMoney, Perfect Money, FasaPay, Skrill, Neteller, VoguePay,Vietnam Online Banking).
  5. For a deposit made via UnionPay/SticPay/VoguePay, or a deposit amount higher than 1,000, the deposit fee will be waived when the client trades 3 lots. For a deposit made via any deposit method other than China UnionPay/SticPay/VoguePay and less than 1,000, the deposit fee will be waived when any trade is made in the account. However, if the above-mentioned trading requirement is not met upon withdrawal, client will be charged with both the deposit fee and the withdrawal fee.
  6. Instant fund arrival for China UnionPay deposit will not be applied in the case of system failure, or client failing to include the correct reference number for the payment, etc.

Dasar anti-pengubahan wang haram

Menurut undang-undang dan konvensyen Australia dan antarabangsa, USGFX akan melakukan yang terbaik untuk mematuhi semua undang-undang dan peraturan anti-pengubahan wang haram dan anti-keganasan.

USGFX secara rawak akan menyemak rekod-rekod akaun untuk memeriksa kes pengubahan wang haram yang disyaki, termasuk memantau berikut:

  • status pembiayaan akaun.
  • maklumat mengenai pembayar dan penerima pindahan kawat.
  • Amalan lain, tidak termasuk aktiviti perniagaan biasa.
Mengenai Kami
Platform perdagangan
JENIS AKAUN
Berita & Analisis Pasaran
Pusat Pendidikan
Rakan kongsi dan ahli gabungan